header-afb4.jpg
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Nikki van Bart
Per half april ben ik gestart als junior onderzoeker bij Kennispunt Twente. Daarvoor heb ik ruim 1,5 jaar als trainee gewerkt bij de gemeente Rijssen-Holten en de gemeente Almelo. Bij de gemeente Rijssen-Holten heb ik me bezig gehouden met wijkgericht werken, overheidsparticipatie, (maatwerk)vervoer en uitvoeringsprogramma’s voor de WMO, jeugd en publieke gezondheid. In Almelo heb ik gewerkt aan het proces van herinrichten van de subsidies binnen het sociaal domein. Tijdens mijn studie communicatiewetenschappen (en extra vakken instructie, leren en ontwikkelinspsychologie) aan de UT heb ik 3 jaar lang met veel plezier werkcolleges en practica statistiek gegeven aan studenten. Binnen Kennispunt Twente kan ik al mijn passies kwijt; statistiek en communicatie.
 
 Feiko   Feiko de Grip
Mijn naam is Feiko de Grip en ik ben op 22 mei begonnen als junior onderzoeker bij Kennispunt Twente. Ik heb de bachelor Algemene Sociale Wetenschappen gedaan, met als afstudeerrichtingen sociale geografie en sociologie. Daarna heb ik een Master Urban Sociology behaald. Tijdens mijn afstudeeronderzoeken heb ik in de keuken gekeken bij de gemeentelijke onderzoeksdiensten van Maastricht (Bachelor) en Amsterdam (Master). De ontwikkeling en beïnvloeding van sociale samenhang in stadsbuurten waren de rode lijn in beide onderzoeken. Zowel mijn Bachelor als Master volgde ik aan de Universiteit van Amsterdam. Na mijn studie heb ik gewerkt als begeleider van internationale studenten in het proces van aankomst, verblijf en studie in Amsterdam. Nu dus een nieuw avontuur, onderzoek in Twente. Tot zover bevalt het erg goed!