header-afb6.jpg

De jaarlijkse Stadspeiling in de gemeente Enschede geeft in 2017 wederom een stabiel beeld. De resultaten verschillen weinig van voorgaande jaren. Bijna 7 van de 10 Enschedeƫrs geeft aan gehecht te zijn aan zijn of haar buurt, dit was in 2016 niet anders. Ook voelen nog steeds 9 van de 10 inwoners van de stad zich veilig in de buurt.

De jaarlijkse Stadspeiling onder het EnschedePanel geeft een beeld van hoe het gaat in de stad. Hoe is de sociale kwaliteit van buurten? Hoeveel mensen zijn lid van een vereniging? Hoe wordt de openbare ruimte gewaardeerd? De antwoorden op dit soort vragen vindt u in de factsheet met resultaten. Deze resultaten worden door de gemeente Enschede gebruikt om te beoordelen of de gemeentelijke doelstellingen worden behaald. Door de peiling ieder jaar te houden wordt duidelijk hoe de indicatoren zich ontwikkelen en kan het beleid daarop worden afgestemd.

Meer lezen? Dat kan in de factsheet

Lid worden van het EnschedePanel?

Bent u inwoner van Enschede en 16 jaar of ouder?

Blijf dan betrokken en praat mee via het EnschedePanel. Als lid van het EnschedePanel ontvangt u een aantal keer per jaar een e-mail met het verzoek om een vragenlijst in te vullen. Meld u nu aan via www.enschedepanel.nl