Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Het Twentebad is populair onder inwoners van de gemeente Hengelo. Ruim de helft (55%) bezoekt wel eens het Twentebad en daarvan brengt 16% minstens één keer per week een bezoek aan het bad. Van alle inwoners die wel eens in het Twentebad zwemmen, komt ongeveer de helft zwemmen voor plezier of ontspanning. Ook zwemt een groot deel (40%) van de inwoners om de conditie te verbeteren en/of om te sporten. Voor Hengeloërs die niet in het Twentebad komen (45%) is de voornaamste reden dat zij niet van zwemmen houden.

 

Rapportcijfer 7,5

Verder blijkt uit deze peiling dat inwoners van Hengelo over het algemeen tevreden zijn over de mogelijkheden om te parkeren, de bereikbaarheid en de vriendelijkheid van het personeel van het Twentebad. Minder tevreden zijn zij over de prijzen van bijvoorbeeld de kaartjes en abonnementen. Inwoners van de gemeente Hengelo zijn het meest bekend met activiteiten zoals baby-peuterzwemmen en aquasporten. Minder bekend zijn activiteiten zoals Aquaglide en Yoga en dans. Hengeloërs geven het Twentebad gemiddeld een rapportcijfer 7,5..

Dit is een greep uit de resultaten van de peiling ‘Zwemmen en het Twentebad’, dat in 2018 is gehouden onder het HengeloPanel. De volledige resultaten vindt u in de factsheet.

 

Lid worden van het HengeloPanel?

Bent u inwoner van Hengelo en 18 jaar of ouder? 

Blijf dan betrokken en praat mee via het HengeloPanel. Als lid van het HengeloPanel ontvangt u een aantal keer per jaar een e-mail met het verzoek om een vragenlijst in te vullen. Meld u nu aan via www.hengelopanel.nl

 

kennispunt-gemeente