Als gedreven Junior Onderzoeker heb je een passie voor onderzoek. Je bent leergierig, kwaliteitsbewust en voelt je sterk verantwoordelijk voor je werk. Je kunt goed samenwerken met je collega’s en bent scherp op verbetering. Je hebt affiniteit met Social Media en het werken voor de overheid. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de professional die wij zoeken!
 
Jouw werkzaamheden
Als aanvulling op het team is Kennispunt Twente op zoek naar een breed georiënteerde junior onderzoeker die een bijdrage gaat leveren aan de peilingen binnen onze online burgerpanels en aan producten als economische, binnenstad- en arbeidsmarktmonitors. Je verricht in teamverband onderzoek binnen verschillende beleidsdomeinen. Je gaat opereren in alle stadia van onderzoek: van opzet, dataverzameling, analyse tot rapportage, advies en nazorg.
 

Functie-eisen

Jouw kwaliteiten
Om succesvol te kunnen zijn in deze functie vragen we de volgende kennis en vaardigheden van je:

  • Je bent gedreven, leergierig en ambitieus en je wilt je onderzoeksvaardigheden graag verder ontwikkelen;
  • Je hebt een scherp oog voor verbetering, werkt nauwkeurig en bent innovatief & creatief;
  • Je kunt goed zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Affiniteit met online onderzoek, de publieke zaak/het werken voor de overheid;
  • Meer dan goede kennis en ervaring met Social Media, dit vind je een logisch onderdeel van deze functie;
  • Je vindt het een uitdaging om data en onderzoek toepasbaar te maken en deze over te dragen;
  • Je bent resultaat- en klantgericht.

 
Wat wij vragen

  • Een afgeronde relevante universitaire opleiding waarbinnen kwantitatieve onderzoeksmethoden en –technieken ruime en aantoonbare aandacht hebben gekregen;
  • Je hebt kennis en ervaring in het werken met relevante pakketten als Microsoft Office, Tableau, SPSS en R;
  • Je kunt een Verklaring Omtrent het Gedrag overhandigen.

 

Ons aanbod

Ons aanbod
Een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving. Het salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, vastgesteld op maximaal  € 3.805,- bruto per maand (schaal 9) bij een fulltime aanstelling (36 uur). Naast je salaris ontvang je maandelijks een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% dat je vrij kunt besteden of inzetten voor beschikbare doelen zoals uitbetaling, aankoop van verlof en opleidingen. Je ontvangt een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar voor 36 uur per week bij Regio Twente. Bij een wederzijds positief oordeel over het vervolg behoort een verlenging tot de mogelijkheden.
 
Detacheren vanuit de interne Twentse arbeidsmarkt of een aanstelling op payrollbasis behoort tot de mogelijkheden.
 

Organisatie

Kennispunt Twente
Je komt te werken in het team van Kennispunt Twente. Kennispunt Twente is een onafhankelijk onderzoeksbureau van en voor Twentse gemeenten, Regio Twente en not for profit organisaties. Kennispunt Twente stelt zich ten doel de kennispositie van deze organisaties te versterken. Dit willen wij bereiken door hoogwaardige sturingsinformatie te leveren die aansluit bij de actuele besluitvorming, die voorzien is van duiding en handelingsperspectief biedt. Het bestuur en management van Twentse gemeenten en regio kunnen met deze kennis beleidskeuzes beter funderen en beargumenteren. Kennispunt Twente is ondergebracht bij gastheerorganisatie Regio Twente. Meer informatie kun je vinden op kennispunttwente.nl

 

Voel je je aangesproken? Solliciteer dan hier!

Dashboards & Monitors