Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Inwoners van de gemeente Borne waarderen het wonen in hun buurt gemiddeld met een 8,2. Dat blijkt uit de inwonerpeiling "Waar Staat Je Gemeente 2017".

Iets meer dan 90 procent voelt zich thuis in de buurt en een ruime 80 procent vindt dat buurtbewoners goed met elkaar omgaan. De tevredenheid met de woonomgeving blijkt bovendien stabiel: In 2015 waren inwoners even positief als dit jaar. Wel stijgt het percentage mensen dat in de buurt met onveilige verkeerssituaties te maken heeft met acht procent. Daar tegenover staat dat het algehele veiligheidsgevoel vier procent hoger ligt dan twee jaar geleden. De volledige resultaten kunt u vinden in het rapport.

De resultaten zijn ook geplaatst op het landelijke dashboard van Waar Staat Je Gemeente. Daar is het mogelijk de resultaten uit Borne te vergelijken met andere gemeentes in heel het land.

 

Lid worden van het BornePanel?

Bent u 18 jaar of ouder?

Blifj dan betrokken en praat mee via het BornePanel. Als lid van het BornePanel ontvangt u een aantal keer per jaar een e-mail met het verzoek om een vragenlijst in te vullen. Meld u nu aan via www.bornepanel.nl

 

 

 

 

kennispunt gemeenteBorne