Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Volgens het BornePanel mag de gemeente vooral bezuinigen op de verbouwing van de publieksgedeelte balie en investeren in de WMO.

De gemeente Borne moet bezuinigen, maar wil daarnaast ook blijven investeren. Via deze peiling vroeg de gemeenteraad aan het BornePanel om aan te geven wat zij belangrijk onderwerpen vinden voor de gemeente Borne om in te investeren of op te bezuinigen

Op de vraag op welke drie onderwerpen zeker bezuinigd mag worden, zijn de verbouwing van de publieksgedeelte balie, het aanleggen van een verbindingsweg om Borne en de modernisering en uitbreiding van sportaccommodatie ’t Wooldrik het vaakst genoemd.

Het BornePanel noemt daarnaast het vaakst dat er juist geïnvesteerd mag worden in de WMO, de Jeugdzorg en veiligheid.

De uitkomsten van deze peiling neemt de gemeenteraad mee in de besluitvorming over de begroting en een eventuele ozb-verhoging. Naast deze peiling gebruikt de gemeenteraad de informatie die tijdens de drie thema-avonden is ingebracht en die ze ophaalt in gesprekken met inwoners.

Benieuwd naar alle resultaten van de peiling? Bekijk hier de factsheet.

 

Lid worden van het BornePanel?

Bent u inwoner van Borne en 18 jaar of ouder? 

Blijf dan betrokken en praat mee via het BornePanel. Als lid van het BornePanel ontvangt u een aantal keer per jaar een e-mail met het verzoek om een vragenlijst in te vullen. Meld u nu aan via www.bornepanel.nl

 

kennispunt gemeenteBorne