Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

In december 2018 heeft de gemeente aan het Rijssen-HoltenPanel gevraagd of zij vinden dat Radio 350 moet blijven bestaan. Omdat de zender financieel in moeilijkheden zit, hebben zij om extra financiƫle middelen gevraagd.

De meningen van de panelleden betrekt de gemeente bij het besluit of ze extra geld beschikbaar stellen.

Een grote meerderheid van de inwoners kent de lokale radiozender Radio 350 (82%). Hiervan heeft 41 procent het afgelopen jaar naar Radio 350 geluisterd. Dit zijn voornamelijk mensen in de leeftijdsgroep van 60 jaar (53%). Iets meer dan de helft van de mensen (59%) die het afgelopen jaar naar Radio 350 heeft geluisterd mist uitzendingen via de ether. Ze missen dit vooral omdat ze sindsdien minder naar de zender luisteren. 

Dit zijn een aantal resultaten van de peiling. Meer resultaten kunt u vinden in de factsheet en het rapport.

 

Hoe verder?

Het bestuur van Radio 350 heeft de uitkomsten van de peiling ook ontvangen. De gemeente gaat hierover met hen in gesprek. Daarnaast volgt overleg met andere gemeenten over hun insteek en aanpak van hun lokale media. Besluitvorming over dit onderwerp vindt plaats in het najaar van 2019. Bent u benieuwd naar deze besluitvorming? Houd dan de kanalen van de gemeente Rijssen-Holten in de gaten voor meer informatie.

 

Nog geen lid van het Rijssen-HoltenPanel?

Bent u inwoner van Rijssen of Holten en 18 jaar of ouder?

Blijf dan betrokken en praat mee via het Rijssen-HoltenPanel. Als lid van het Rijssen-HoltenPanel ontvangt u een aantal keer per jaar een e-mail met het verzoek om een vragenlijst in te vullen. Meld u nu aan via www.rijssen-holtenpanel.nl

kennispunt gemeenteRijssenHolten