Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Dit voorjaar is er een peiling gehouden onder het Rijssen-Holtenpanel over de wensen en behoeften van inwoners rondom de gemeentelijke loketten. Naast de peiling onder het panel is dit voorjaar ook een onderzoek gehouden onder bezoekers van de gemeentelijke balies in Rijssen en Holten. De resultaten zijn inmiddels bekend.

Zo heeft 86 procent van de inwoners in de afgelopen 2,5 jaar een bezoek gebracht aan de loketten of receptie van de gemeente Rijssen-Holten. Ruim driekwart van de inwoners wist dat ze een afspraak konden maken vooraf. Van alle inwoners geeft 44% er de voorkeur aan om zonder afspraak binnen te lopen, geeft 25% er de voorkeur aan juist op afspraak te komen en maakt het de overige 31% niet uit. Ruim driekwart (76%) van de inwoners vindt dat de gemeente moet proberen aan te sluiten bij de voorkeur van de inwoners als het gaat om openingstijden, maar alleen als daar geen extra kosten aan verbonden zijn.

Dit zijn een aantal resultaten van de peiling. Meer resultaten kunt u vinden in de factsheet en het rapport.

Hoe verder?
Op basis van de resultaten van deze peiling zijn de nieuwe openingstijden van de gemeente Rijssen-Holten vastgesteld: Vanaf 1 november werken de balies van de gemeente Rijssen-Holten volledig op afspraak. De balies zijn vanaf 8.00 uur geopend. Er komt een pilot voor de zaterdagochtend tussen 10.00-12.00 uur. Het afhalen van documenten kan zonder afspraak bij de receptie.

Nog geen lid van het Rijssen-HoltenPanel?
Bent u inwoner van Rijssen of Holten en 18 jaar of ouder?
Blijf dan betrokken en praat mee via het Rijssen-HoltenPanel. Als lid van het Rijssen-HoltenPanel ontvangt u een aantal keer per jaar een e-mail met het verzoek om een vragenlijst in te vullen. Meld u nu aan via www.rijssen-holtenpanel.nl

kennispunt gemeenteRijssenHolten