Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

In totaal hebben 474 panelleden de vragenlijst volledig ingevuld. De respons komt hierdoor op 88%. 

De panelleden geven de kwaliteit van de openbare ruimte een 7.3 Volgens het panel is de openbare ruimte Rijssen-Holten beter dan in omliggende gemeenten. 

246 panelleden hebben een specifieke situatie benoemd waar volgens hen het onderhoud achterstallig en hinderlijk is. Op basis van de analyse van alle reacties is een top 5 gemaakt van de thema's: 

  1. Bestrating
  2. Onderhoud groen
  3. Tegels
  4. Onkruid
  5. Hondenpoep-/-toilet

Wat de locatie betreft werden de begraafplaatsen in Rijssen, het centrumgebied in Holten en de Enterstraat het meest genoemd. 

Een kwart van de respondenten weet niet van de mogelijkheid melding maken over de openbare ruimte. Twee derde heeft wel eens een melding gemaakt. Via de telefoon en website worden de meeste meldingen gedaan. Bij de vraag over de tevredenheid hebben negen respondenten aangegeven dat hun melding nog niet is afgehandeld. Geen van hen in tevreden over de voortgang van de lopende melding. 

36% van de respondenten heeft gebruik gemaakt van de gelegenheid om opermkingen en tips mee te geven. De volgende vier onderwepren moeten volgend de panelleden meer aandacht krijgen:

  • Het onderhoud van groenvoorzieningen
  • Betere handhaving van regels, in het bijzonder rondom hondenpoep
  • (zwerf) Afval
  • Verkeersveiligheid

Dit zijn een aantal resultaten van het onderzoek. De volledige resultaten kunt u vinden in het rapport

 

Lid worden van het Rijssen-HoltenPanel?

Bent u inwoner van de gemeente Rijssen-Holten en 18 jaar of ouder?

Blijf dan betrokken en praat mee via het Rijssen-Holtenpanel. Als lid van het Rijssen-HoltenPanel ontvangt u een aantal keer per jaar een e-mail met het verzoek om een vragenlijst in te vullen. Meld u nu aan via www.rijssen-holtenpanel.nl 

 

 

kennispunt gemeenteRijssenHolten