Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

De mening van inwoners over de gemeentegids en de gemeentelijke informatiepagina is voor de gemeente Rijssen-Holten belangrijk. Er is aan inwoners gevraagd naar het gebruik en de beoordeling van deze twee middelen.

De meerderheid geeft aan de gemeentegids en de gemeentepagina te kennen. De gemeentegids raadplegen inwoners dan voornamelijk een paar keer per jaar. De meerderheid leest de gemeentepagina wekelijks en dan voornamelijk de nieuwsberichten, officiële mededelingen en het onderdeel ‘verkeer’. Meer resultaten kunt u vinden in de factsheet.

Op basis van de uitkomsten heeft de gemeente de resultaten meegenomen in een voorstel aan het college, waarna er besloten is dat de gemeente gids zal verdwijnen. De reden hiervan is dat de informatie in de gids snel veroudert. Daarnaast merkt de gemeente dat informatie over de gemeente steeds vaker wordt opgezocht via internet.

 

 

Lid worden van het Rijssen-holtenPanel?

Bent u inwoner van de gemeente Rijssen-Holten en 18 jaar of ouder?

Blijf dan betrokken en praat mee via het Rijssen-HoltenPanel. Als lid van het Rijssen-HoltenPanel ontvangt u een aantal keer per jaar een e-mail met het verzoek om een vragenlijst in te vullen. Meld u nu aan via www.rijssen-holtenpanel.nl

 

 

kennispunt gemeenteRijssenHolten