Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Wat is het OndernemersPanel?

Het OndernemersPanel is een online panel waar Enschedese ondernemers aan deel kunnen nemen. Deelnemers van het OndernemersPanel ontvangen een aantal keer per jaar via internet een vragenlijst van de gemeente Enschede. Het panel wordt door de gemeente ingezet om meningen, voorkeuren en ervaringen van ondernemers over Enschede te peilen. Het Ondernemerspanel richt zich op directeuren/eigenaren van bedrijven en filiaalhouders/vestigingsmanagers van bedrijfsvestigingen in Enschede. 

 

Wilt u ook deelnemen aan het Enschedese OndernemersPanel: hier kunt u zich direct als ondernemer aanmelden!

 

Waarom een OndernemersPanel?

De gemeente Enschede heeft het initiatief genomen een Ondernemerspanel op te zetten. Naast alle lopende contacten en samenwerkingen die er al zijn met ondernemers, willen de gemeente Enschede graag weten hoe Enschedese ondernemers over de volle breedte, van winkeliers tot industrie, denken over bepaalde onderwerpen, zoals bijvoorbeeld over bedrijfshuisvesting of onderhoud openbare ruimte.

De resultaten van uitgezette ondernemerspeilingen gebruikt de gemeente bij het maken van beleid en het nemen van besluiten. Als deelnemer van het OndernemersPanel kunt u met de gemeente meedenken over onderwerpen, die relevant zijn voor uw onderneming, organisatie of bedrijf. Kortom, een dienstverlening en beleid waarin de stem van de ondernemer telt.

Hoe werkt het OndernemersPanel?

Als deelnemer van het OndernemersPanel ontvangt u een aantal keren per jaar een e-mail met het verzoek om digitaal een vragenlijst in te vullen. Een vragenlijst is ongeveer vijftien dagen beschikbaar. Daarna verwerken wij alle antwoorden en maken een rapportage voor het college van burgemeester en wethouders. De deelnemers van het OndernemersPanel ontvangen een e-mail met de terugkoppeling van het onderzoek en een link naar de rapportage.

 

 

kennispunt-gemeente