9a

Als socioloog en interdisciplinair wetenschapper heb ik mij altijd geïnteresseerd in ontwikkelingen rondom subculturen, particulier initiatief, en het sociaal domein. Vandaar dat ik na mijn studie aan de slag ben gegaan als adviseur/onderzoeker in het sociaal domein bij Stichting Arcon. Hier heb ik onder andere bijgedragen aan de ontwikkeling van een meetinstrument dat gemeenten en zorgaanbieders inzicht geeft in het effect van de geleverde ondersteuning op het welbevinden van hun cliënten – waar het om gaat in ‘de transformatie’. Omdat ik mij verder wilde ontwikkelen in het onderzoeksveld ben ik sinds april 2018 bij Kennispunt komen werken.

In mijn werk bij Kennispunt komen bijna al mijn interessegebieden voorbij. Zo lever ik een bijdrage aan de Twentse Monitor Sociaal Domein, doe ik beleidsevaluaties in het sociaal domein, en ben ik accounthouder voor het inwonerpanel van gemeente Almelo. Met collega’s kan ik bovendien heerlijk sparren over ontwikkelingen op het gebied van data en onderzoek.

Voor vragen, nadere kennismaking, of het bespreken van goede ideeën onder het genot van een kop koffie ben ik bereikbaar via onderstaande contactgegevens.

T. 06-34444602

E. i.welten@kennispunttwente.nl